fbpx

သီးနှံအာဟာရ ဖြေရှင်းနည်းများ

ကြက်သွန်နီ/ ကြက်သွန်ဖြူ

အအေးဒဏ်ကြောင့် ကြက်သွန်နီ ထိခိုက်ပျက်စီးမှုအား ရှောင်ရှားခြင်း

ကြက်သွန်နီများနှင့် ကြက်သွန်ဖြူများသည် ကြီးထွားဖွံ့ဖြိုးမှု၏ အစောပိုင်း ကာလများတွင် အပူချိန်လျော့နည်းပြီး ရင့်မာချိန်တွင် ပူနွေး၍ နေရောင်ခြည် ကောင်းမွန်စွာရရှိပါက အထွက်နှုန်းအကောင်းဆုံးကို ရရှိမည်ဖြစ်ပါသည်။

ကောင်းမွန်သော အာဟာရသည် ကြက်သွန်နီအား အေးသည့်ဒဏ်ကြောင့် ထိခိုက်ပျက်စီးခြင်းမှ တဆင့် ဆဲလ်များ ပျက်စီးနိုင်မှုကို ကာကွယ်ပေး နိုင်သည်။

ကြက်သွန်နီရှိ အာဟာရဓာတ်နှင့် အအေးဒဏ်ကြောင့် ထိခိုက်ပျက်စီးမှု

ကယ်လ်စီယမ်

ကယ်လ်စီယမ်သည် အေးသည့်ဒဏ်ကြောင့် ကြက်သွန်နီ ထိခိုက်ပျက်စီးပြီး ဆဲလ်များ ပျက်စီးနိုင်မှုကို ကာကွယ်ပေးနိုင်သည်။ ထို့ပြင် အပူချိန်ထိန်းချုပ်မှု ကောင်းမွန်ခြင်းမရှိသော နေရာများတွင် သိုလှောင်ရာ၌လည်း ပျက်စီးဆုံးရှုံးမှု နည်းစေပါတယ်။

 

ကြက်သွန်နီများအတွက် ယာရာမှ ထောက်ခံအကြံပြုထားသော ဓာတ်မြေသြဇာများ

မှန်ကန်သောအာဟာရစီမံခန့်ခွဲမှုက ကြက်သွန်နီ/ ကြက်သွန်ဖြူ သီးနှံများကို မည်သို့ အကျိုးသက်ရောက်နိုင်သလဲ

ကြက်သွန်နီ/ ကြက်သွန်ဖြူ သီးနှံအာဟာရဆောင်းပါး အားလုံးကို ကြည့်ရန်


ယာရာမြန်မာကို ဆက်သွယ်ရန်

ယာရာမြန်မာ လီမိတက်

အမှတ် ၁၃-၁၉၊ ဆူးလေစကွဲ အဆောက်အအုံ၊ ဆူးလေဘုရားလမ်း၊
ကျောက်တံတားမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့၊ မြန်မာ။

ဖုန်းနံပါတ် - ၀၁ ၉၂၅ ၅၁၉၅