ခရမ်းချဉ်အထွက်တိုးအောင်ပြုလုပ်ခြင်း
အမြစ်ဖွံ့ဖြိုးခြင်း၊ အစောပိုင်း အပင်ကြီးထွားခြင်း၊ အပွင့်ပွင့်ခြင်းနှင့် အသီးသီးခြင်း လုပ်ငန်းစဉ် တစ်လျှောက် အချိုးညီမျှသော အာဟာရကျွေးခြင်းသည် ဈေးကွက်ဝင် ခရမ်းချဉ်အထွက်နှုန်း မြင့်မားစေရန်အတွက် အရေးကြီးပါသည်။
ခရမ်းချဉ် အတွက် အာဟာရချို့တဲ့ တဲ့ လက္ခဏာတွေနဲ့ ပတ်သက်တပြီး သတင်းအချက်အလက်တွေ ရှာဖွေနေပါသလား။ (သို့မဟုတ်) တောင်သူတွေရဲ့ ခရမ်းချဉ် စိုက်ခင်းတွေအတွက် အရည်အသွေးပြည့်မီတဲ့ ခရမ်းချဉ် အထွက်တိုးဖို့အတွက် မြေသြဇာကျွေးအစီအစဉ်တွေ ရှာဖွေနေပါသလာ။ အဖြေတွေနဲ့အတူ ခရမ်းချဉ် နှင့်ဆိုင်တဲ့ သီးနှံအာဟာရအကြံပြုချက်များကို ရှာဖွေလိုက်ပါ။
ယာရာသည် ကမ္ဘာတဝန်းလုံးရှိစိုက်ပျိုးသူများအားအဓိကမြေသြဇာကိုထောက်ပံ့ပေးရုံမကသီးနှံအာဟာရနှင့်စပ်လျဉ်း၍ နှစ်ပေါင်းများစွာအတွေ့ အကြုံနှင့်ဗဟုသုတရှိပြီးဖြစ်သည်။
ခရမ်းချဉ်သီး သီးနှံအာဟာရ အစီအစဉ်များကို ကြည့်ပါအနံ့အရသာသည် အဓိကအားဖြင့် ဖရူးတို့စ် (fructose) နှင့် စီးထရစ်အက်ဆစ် (citric) ဖြစ်သော အသီးထဲက သကြားများနှင့်အက်ဆစ်များ၏ နှိုင်းရပြင်းအားများနှင့်...
ခရမ်းချဉ်သီးများတွင် အောက်ပါ မူမမှန်မှုများကင်းရှင်းရန်လိုအပ်သည်။
နိုက်ထရိုဂျင် နှင့် ပိုတက်စီယမ် -သန်မာသောအစောပိုင်းကြီးထွားမှုကိုအားပေးသည်။
အမှတ် ၁၃-၁၉၊ ဆူးလေစကွဲ အဆောက်အအုံ၊ ဆူးလေဘုရားလမ်း၊
ကျောက်တံတားမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့၊ မြန်မာ။
ဖုန်းနံပါတ် - ၀၁ ၉၂၅ ၅၁၉၅