စပျစ်သီး ပုံသဏ္ဍာန်ပျက်သွားခြင်း
Symptoms
ကယ်လ်စီယမ်ပါဝင်မူနည်းလျှင် အညိုရောင်ပြောင်းသွားပြီး စပျစ်သီးထိပ်များတွင် စတင်ပုတ်လာပါသည်။ တဆက်တည်း မှာပင် စပျစ်သီးများ ခြောက်သွားပါသည်။
Reason
ကယ်လ်စီယမ်ချို့တဲ့ခြင်း (အပေါ်တန်း)
ကယ်လ်စီယမ်ပါဝင်မူနည်းလျှင် အညိုရောင်ပြောင်းသွားပြီး စပျစ်သီးထိပ်များတွင် စတင်ပုတ်လာပါသည်။ တဆက်တည်း မှာပင် စပျစ်သီးများ ခြောက်သွားပါသည်။
ကယ်လ်စီယမ်ချို့တဲ့ခြင်း (အပေါ်တန်း)
အမှတ် ၁၃-၁၉၊ ဆူးလေစကွဲ အဆောက်အအုံ၊ ဆူးလေဘုရားလမ်း၊
ကျောက်တံတားမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့၊ မြန်မာ။
ဖုန်းနံပါတ် - ၀၁ ၉၂၅ ၅၁၉၅