ငှက်ပျောပင်အတွက် အနည်းလိုအာဟာရများ
ငှက်ပျောပင်တွင် အနည်းလိုအာဟာရညီညွတ်မျှတမှုရှိစေရေးသည် အရေးကြီးပြီးကြီးထွားဖွံ့ဖြိုးမှုအဆင့်တိုင်းအတွက် လိုအပ်ချက်များဖြည့်တင်းပေးရန် လိုအပ်ပါသည်။
ငှက်ပျောရွက်၏တစ်ရှူးစမ်းသပ်ချက်တန်ဖိုးများအား အောက်ပါအတိုင်းဖော်ပြအပ်ပါသည်။
အရွက်စမ်းသပ်ရာတွင် အကောင်းဆုံးစံသတ်မှတ်ချက် (ppm) |
|||||
ကြီးထွားမှုအဆင့်: ပန်းပွင့်စတင်ထွက်ရှိလာမှု |
|||||
|
|
|
|
|
|
၂၀-၄၀ | ၇-၂၀ | ၈၁-၁၅၀ | ၂၀၀-၃၀၀ | ၁.၅-၃.၂ | ၂၀-၃၀ |
ကိုးကားချက်- R&D dept from Chiquita for Grand Nain (Central America) Mo Standards from Lopez & Espinosa - 2000 |
စမ်းသပ်တွေ့ရှိချက်အရဘိုရွန်၊ ကော့ပါး၊ သံဓာတ်၊ မဂ္ဂနိစ်၊ မိုလီဒီနမ် နှင့်ဇင့် စသည့်အနည်းလိုအာဟာရဓါတ်အားလုံလောက်စွာထည့်သွင်းခြင်းမပြုပါကအပင်ကြီးထွားမှု၊ အရွယ်ဧရိယာကျယ်ပြန့်မှုနှင့် အထွက်နှုန်းတို့ကိုထိခိုက်နိုင်ပါသည်။အဆိုပါဓာတ်များကိုချက်ပြုတ်စားသုံးနိုင်သည့်ငှက်ပျောမျိုးတွင်သာမကသာမန်ငှက်ပျောမျိုးများတွင်လည်းထည့်သွင်းရမည်ဖြစ်ပါသည်။
ဘိုရွန်၊ ကော့ပါး၊ သံဓာတ်နှင့် ဇင့်ဓာတ်များသည် အသီးအရည်အသွေးကိုကောင်းမွန်စေမည်ဖြစ်ပြီး TSS အဆင့်များကို မြန်ဆန်စေမည်ဖြစ်ပါသည်။