fbpx

သီးနှံအာဟာရ ဖြေရှင်းနည်းများ

ငှက်ပျော

ငှက်ပျောပင်အတွက် အနည်းလိုအာဟာရများ

ငှက်ပျောပင်တွင် အနည်းလိုအာဟာရညီညွတ်မျှတမှုရှိစေရေးသည် အရေးကြီးပြီးကြီးထွားဖွံ့ဖြိုးမှုအဆင့်တိုင်းအတွက် လိုအပ်ချက်များဖြည့်တင်းပေးရန် လိုအပ်ပါသည်။

ငှက်ပျောရွက်၏တစ်ရှူးစမ်းသပ်ချက်တန်ဖိုးများအား အောက်ပါအတိုင်းဖော်ပြအပ်ပါသည်။

 

  အရွက်စမ်းသပ်ရာတွင် အကောင်းဆုံးစံသတ်မှတ်ချက် (ppm)   

     ကြီးထွားမှုအဆင့်: ပန်းပွင့်စတင်ထွက်ရှိလာမှု

 

 

 

 

 

၂၀-၄၀ ၇-၂၀ ၈၁-၁၅၀ ၂၀၀-၃၀၀ ၁.၅-၃.၂ ၂၀-၃၀
ကိုးကားချက်- R&D dept from Chiquita for Grand Nain (Central America) Mo Standards from Lopez & Espinosa - 2000

စမ်းသပ်တွေ့ရှိချက်အရဘိုရွန်၊ ကော့ပါး၊ သံဓာတ်၊ မဂ္ဂနိစ်၊ မိုလီဒီနမ် နှင့်ဇင့် စသည့်အနည်းလိုအာဟာရဓါတ်အားလုံလောက်စွာထည့်သွင်းခြင်းမပြုပါကအပင်ကြီးထွားမှု၊ အရွယ်ဧရိယာကျယ်ပြန့်မှုနှင့် အထွက်နှုန်းတို့ကိုထိခိုက်နိုင်ပါသည်။အဆိုပါဓာတ်များကိုချက်ပြုတ်စားသုံးနိုင်သည့်ငှက်ပျောမျိုးတွင်သာမကသာမန်ငှက်ပျောမျိုးများတွင်လည်းထည့်သွင်းရမည်ဖြစ်ပါသည်။

ဘိုရွန်၊ ကော့ပါး၊ သံဓာတ်နှင့် ဇင့်ဓာတ်များသည် အသီးအရည်အသွေးကိုကောင်းမွန်စေမည်ဖြစ်ပြီး TSS အဆင့်များကို မြန်ဆန်စေမည်ဖြစ်ပါသည်။

မှန်ကန်သောအာဟာရစီမံခန့်ခွဲမှုက ငှက်ပျော သီးနှံများကို မည်သို့ အကျိုးသက်ရောက်နိုင်သလဲ


ယာရာမြန်မာကို ဆက်သွယ်ရန်

ယာရာမြန်မာ လီမိတက်

အမှတ် ၁၃-၁၉၊ ဆူးလေစကွဲ အဆောက်အအုံ၊ ဆူးလေဘုရားလမ်း၊
ကျောက်တံတားမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့၊ မြန်မာ။

ဖုန်းနံပါတ် - ၀၁ ၉၂၅ ၅၁၉၅