အာလူးအထွက်နှုန်းတိုးမြှင့်ခြင်း
အာလူးအထွက်နှုန်းအတွက် အဓိကကျသော အချက်နှစ်ခုမှာ ယူနစ်ဧရိယာတွင်ရှိသော အာလူးအရေအတွက်နှင့် အာလူးအရွယ်အစား (သို့မဟုတ်) အလေးချိန်ဖြစ်ပါသည်။
ယာရာသည် ကမ္ဘာတဝန်းလုံးရှိစိုက်ပျိုးသူများအားအဓိကမြေသြဇာကိုထောက်ပံ့ပေးရုံမကသီးနှံအာဟာရနှင့်စပ်လျဉ်း၍ နှစ်ပေါင်းများစွာအတွေ့ အကြုံနှင့်ဗဟုသုတရှိပြီးဖြစ်သည်။
အာလူး သီးနှံအာဟာရ အစီအစဉ်များကို ကြည့်ပါသင့်ရဲ့ သီးနှံမှာ အဟာရချို့တဲ့ခြင်း ရှိနေပါသလား။ အောက်ပါ ဇယားတွင် သီးနှံအဟာရချို့တဲ့ခြင်းများကို အလွယ်တကူ ရှာဖွေပါ။
အာလူး၏အရည်အသွေးကို အဆုံးအဖြတ်ပေးသော အဓိက စံချိန်စံညွှန်း ၃ ချက်ရှိပါသည်။ အရည်အသွေး၊ အခွံကောင်းမွန်မှုနှင့် သိုလှောင်ခြင်းနှင့် ချက်ပြုတ်ခြင်း...
စားသုံးသူများသည် သန့်ရှင်းပြီး ဆွဲဆောင်မှုရှိသော (အထူးသဖြင့် ထုပ်ပိုးမှုမလုပ်မီ သို့မဟုတ်အလုံးလိုက်ဝယ်ယူရာတွင်)အာလူးများကို ဝယ်လိုအား...
အာလူးထုတ်လုပ်မှုတွင် အာလူးပွန်းပဲ့မှုသည် ပြဿနာကြီးတစ်ရပ်ဖြစ်ပြီး စားသုံးသူများမကျေနပ်ခြင်းအကြောင်း၏ အဓိက အကြောင်းရင်းဖြစ်ကာ စက်ရုံများကို...
အမှတ် ၁၃-၁၉၊ ဆူးလေစကွဲ အဆောက်အအုံ၊ ဆူးလေဘုရားလမ်း၊
ကျောက်တံတားမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့၊ မြန်မာ။
ဖုန်းနံပါတ် - ၀၁ ၉၂၅ ၅၁၉၅