ကော်ဖီကြီးထွားမှုအဆင့်တိုင်းတွင်လိုအပ်သော အာဟာရဓာတ်များ၏ အခန်းကဏ္ဍ
နိုက်ထရိုဂျင်နှင့်ပိုတက်ဆီယမ် - အစောပိုင်း အပင်တစ်သျှူးအသစ်များ ကြီးထွားမှုကို တုန့်ပြန်မှုရှိပြီး ဖွံ့ဖြိုးတိုးတက်စေပါတယ်။
နိုက်ထရိုဂျင်နှင့်ပိုတက်ဆီယမ် - အစောပိုင်း အပင်တစ်သျှူးအသစ်များ ကြီးထွားမှုကို တုန့်ပြန်မှုရှိပြီး- ဖွံ့ဖြိုးတိုးတက်စေပါတယ်။
ကယ်လ်ဆီယမ် - အထွက်နှုန်း မြင့်မားစေရန် အမြစ်နှင့်အရွက်ကြီးထွားမှုကို ကောင်းမွန် စေပါတယ်။
မဂ္ဂနီဆီယမ် - ဖွံ့ဖြိုးနေသောအပင်တစ်သျှူးများအတွင်းတွင် စွမ်းအင်ကူးပြောင်းမှုကိုအားပေးပါတယ်။
ဆာလ်ဖာ - ပရိုတိန်းဖြစ်ပေါ်ခြင်းကတစ်ဆင့် ကြီးထွားမှုကို မြှင့်တင်ပေးပါတယ်။
နိုက်ထရိုဂျင်နှင့်ပိုတက်ဆီယမ် - အပင်ကြီးထွားမှုကိုထိန်းသိမ်းပြီး ကော်ဖီသီးကြီးထွားမှုကို မြှင့်တင်ပေးတယ်။
ကယ်လ်ဆီယမ် -ကျန်းမာသော တစ်သျှူးများအားကြီးထွားမှုအားကောင်းစေပါတယ်။
မဂ္ဂနီစီယမ် - ကလိုရိုဖီးလ်လုပ်ဆောင်ချက်နှင့် နိုက်ထရိုဂျင်စုပ်ယူခြင်းကို တိုးစေပါတယ်။
အနည်းလိုအာဟာရဓာတ်များ -အပင်ကြီးထွားမှုနှင့် ကော်ဖီသီး အသီးတင်မှုကို ထိန်းသိမ်းပေးတယ်။
နိုက်ထရိုဂျင်နှင့်ပိုတက်ဆီယမ်- အပင်ကြီးထွားမှုနှင့် အရေးကြီးသည့် အဆင့်တွင် ကော်ဖီသီးများအစေ့အဆံပြည့်တင်းမှုကို ထိန်းသိမ်းပေးပါတယ်။
ကယ်လ်ဆီယမ်- ကော်ဖီသီးအား ထောက်ပံ့ခြင်းကို မြှင့်တင်ပေးသဖြင့် ကြီးလာလေ ကော်ဖီသီးတည်တံ့မှုကို တိုးစေပါတယ်။
အနည်းလိုအာဟာရဓာတ်များ- အပင်ကြီးထွားမှုကို လိုအပ်သလို ထိန်းသိမ်းပေးနိုင်ပါတယ်။
နိုက်ထရိုဂျင် -လျှော့ချသုံးစွဲသည့်ပမာဏက အပင်ကြီးထွားမှုနဲ့ကော်ဖီသီး အစေ့ဖြစ်တည်မှုကို ထိန်းသိမ်းပေးပါတယ်။
ပိုတက်ဆီယမ် - သကြားမှ ကစီဓာတ်သို့ ပြောင်းလဲပေးရန်အတွက် ကောင်းမွန်ပြီးကော်ဖီသီးအလေးချိန်ကို မြှင့်တင်ပေးပါတယ်။
ကယ်လ်ဆီယမ် -သန်စွမ်းသည့် ကော်ဖီသီးတည်တံ့မှုအတွက်ပဲ ဖြစ်ပါတယ်။