စပျစ် အထားခံနိုင်စွမ်းကို တိုးစေခြင်း
ခူးဆွတ်ပြီးနောက် အသီးအရည်အသွေး ပျက်သွားခြင်းမှ ကာကွယ်ရန်နှင့် ကြာရှည်စွာ အထားခံနိုင်ရန် အရေးကြီးပါတယ်။
သီးနှံအာဟာရနှင့် အထားခံနိုင်စွမ်း
ကယ်လ်ဆီယမ် (ထုံးဓာတ်)
ကယ်လ်ဆီယမ်နှင့် အချိန်လွန်ခူးဆွန်ထားသော စပျစ်အလေးချိန်၊ ကယ်လ်ဆီယမ် နဲ့ စပျစ်ကြွေခြင်း
အချိန်လွန်ဆွတ်ခူးခြင်းကြောင့် အလေးချိန်လျှော့ကျခြင်းနှင့် ရှုံ့တွခြင်းကို ကယ်လ်ဆီယမ် ပက်ဖျန်းပေးခြင်းအားဖြင့် လျှော့ကျနိုင်ပါတယ်။
စားစပျစ်အတွက် အကြုံပြုထားသော ယာရာမြေသြဇာများ