fbpx

သီးနှံအာဟာရ ဖြေရှင်းနည်းများ

စပျစ်

စပျစ် အထားခံနိုင်စွမ်းကို တိုးစေခြင်း

ခူးဆွတ်ပြီးနောက် အသီးအရည်အသွေး ပျက်သွားခြင်းမှ ကာကွယ်ရန်နှင့် ကြာရှည်စွာ အထားခံနိုင်ရန် အရေးကြီးပါတယ်။



သီးနှံအာဟာရနှင့် အထားခံနိုင်စွမ်း


ကယ်လ်ဆီယမ် (ထုံးဓာတ်)

 

ကယ်လ်ဆီယမ်နှင့် အချိန်လွန်ခူးဆွန်ထားသော စပျစ်အလေးချိန်၊ ကယ်လ်ဆီယမ် နဲ့ စပျစ်ကြွေခြင်း

အချိန်လွန်ဆွတ်ခူးခြင်းကြောင့် အလေးချိန်လျှော့ကျခြင်းနှင့် ရှုံ့တွခြင်းကို ကယ်လ်ဆီယမ် ပက်ဖျန်းပေးခြင်းအားဖြင့် လျှော့ကျနိုင်ပါတယ်။

စားစပျစ်အတွက် အကြုံပြုထားသော ယာရာမြေသြဇာများ

သင့်ရဲ့ စပျစ်သီးနှံမှာ အဟာရချို့တဲ့ခြင်း ရှိနေပါသလား

သင့်ရဲ့ သီးနှံမှာ အဟာရချို့တဲ့ခြင်း ရှိနေပါသလား။ အောက်ပါ ဇယားတွင် သီးနှံအဟာရချို့တဲ့ခြင်းများကို အလွယ်တကူ ရှာဖွေပါ။

B ဘိုရွန်
Ca ကယ်လစီယမ်
Fe အိုင်ရွန်း (သံဓာတ်)
Mg မဂ္ဂနီစီယမ်
Mn မဂ္ဂနီး
N နိုက်ထရိုဂျင်
P ဖော့စဖောရပ်
K ပိုတက်ဆီယမ်
Zn ဇင့်

အားလုံးကို ကြည့်ရန်

မှန်ကန်သောအာဟာရစီမံခန့်ခွဲမှုက စပျစ် သီးနှံများကို မည်သို့ အကျိုးသက်ရောက်နိုင်သလဲ


ယာရာမြန်မာကို ဆက်သွယ်ရန်

ယာရာမြန်မာ လီမိတက်

အမှတ် ၁၃-၁၉၊ ဆူးလေစကွဲ အဆောက်အအုံ၊ ဆူးလေဘုရားလမ်း၊
ကျောက်တံတားမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့၊ မြန်မာ။

ဖုန်းနံပါတ် - ၀၁ ၉၂၅ ၅၁၉၅